Naar homepage
Naar homepage
Opella neemt maatregelen in verband met het coronavirus. De actuele informatie vindt u hier.

Opella Thuiszorg verhuist naar gezondheidscentrum Veenendaal

Het thuiszorgteam van Opella in Veenendaal verhuist van de Poolster naar het gezondheidscentrum Veenendaal aan de Nijverheidslaan.

“Door de verhuizing kunnen de thuiszorgprofessionals van Opella nauw samenwerken met andere hulpverleners in het gezondheidscentrum, zoals huisartsen en apotheek”, vertelt leidinggevende Petra Roeten. “Dat is belangrijk om goede zorg en ondersteuning te bieden. Mensen hebben vaak te maken met verschillende hulpverleners, die op verschillende manieren gefinancierd worden. Opella wil de zorg en ondersteuning samenhangend organiseren met één klant, één plan, één arrangeur. De arrangeur is een hbo-opgeleide professional, bijvoorbeeld een wijkverpleegkundige of casemanager dementie, die samen met het thuiszorgteam echt wil snappen wat iemand nodig heeft om zijn of haar eigen leven te kunnen leiden. We zijn daarbij op weg om klantvolgend door de domeinen van gemeente, zorgverzekeraar en zorgkantoor heen te werken. Opella gaat daarbij uit van wat voor de klant belangrijk is. En wat de klant zelf kan doen, samen met familie en het eigen netwerk, met voorzieningen in de wijk, met hulpmiddelen en zorgtechnologie en waar nodig met professionals. Eén arrangeur en goede samenwerking tussen klant en professionals helpt daarbij.”

Opella heeft naast de werklocatie in het gezondheidscentrum ook een thuiszorgkantoor aan de Weverij in Veenendaal. Lees meer over de mogelijkheden van Opella voor zorg en ondersteuning aan huis. Of neem contact op met het Opella servicepunt, telefoon 0318 752222, servicepunt@opella.nl.