Naar homepage
Naar homepage

Informatie voor medewerkers van Opella

Werk je bij Opella? Dan is onderstaande informatie belangrijk voor jou.

MijnOpella

Het intranet MijnOpella is te bereiken via www.mijnopella.nl 

Je logt in met het mailadres dat in ons digitale personeels- en salarissysteem staat (tot en met 31 december 2019 is dat e-HRM; vanaf 2020 is dat MijnBaan). Ben je je wachtwoord vergeten, klik dan op de link 'wachtwoord vergeten' en je krijgt op je eigen mailadres een link toegestuurd om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Vragen over MijnOpella kun je stellen aan de afdeling Communicatieadvies via e-mail communicatie@opella.nl

MijnBaan

Vanaf januari 2020 hebben we een nieuw personeels- en salarissysteem: MijnBaan, dat je kunt bereiken via de website https://mijnbaan.opella.nl.  
In de eerste dagen van het nieuwe jaar ontvang je per post informatie over MijnBaan, het inloggen, de salarisbetaling van januari 2020 en je nieuwe loonstrook.

Informatie over het inloggen in MijnBaan en een rondleiding door MijnBaan vind je in deze video.

Bij problemen met het inloggen en je e-dossier kan je tijdens kantooruren contact opnemen met onze helpdesk (Acknowledge) op telefoonnummer 0318-752345, zorgdesk@acknowledge.nl

e-HRM

Tot en met 31 december 2019 werken we met het systeem e-HRM, dat je kunt bereiken via de website https://hrm.opella.nl . Je kunt hier niet meer zelf wijzigingen in doen, maar ook na 31 december 2019 kun je voorlopig nog oude gegevens in e-HRM inzien. Vanaf januari 2020 werken we met MijnBaan (zie hierboven).

Informatie over inloggen in e-HRM vind je op ons Youtube-kanaal 'Opella in Beeld' (https://www.youtube.com/user/OpellainBeeld/feed)
•Inloggen in e-HRM: https://youtu.be/Ck8y9pusFXk 

Bij problemen met het inloggen en je e-dossier kan je tijdens kantooruren contact opnemen met onze helpdesk (Acknowledge) op telefoonnummer 0318-752345, zorgdesk@acknowledge.nl.

Personeelsadministratie

De afdeling Personeelsadministratie is bereikbaar via personeelsadministratie@opella.nl 

Salarisadministratie

De afdeling Salarisadministratie is bereikbaar via salarisadministratie@opella.nl