Opella restaurant Elias

Restaurant Elias

In restaurant Elias staan wij elke dag voor u klaar met een warme maaltijd, koffie met gebak of middaglunch. En ook voor een kleine boodschap zoals koekjes, melk of deodorant kunt u bij restaurant Elias terecht. Op het Baron van Wassenaerpark in Bennekom lunchen of een warme maaltijd gebruiken kan bij Opella in restaurant Elias.

Mensen ontmoeten bij restaurant Elias

Het restaurant van onze locatie Elias op het Baron van Wassenaerpark in Bennekom is een plek waar u nieuwe mensen kunt ontmoeten en contact kunt maken met mensen uit de buurt. Het restaurant bevindt zich op de begane grond van locatie Elias en zit direct bij binnenkomst aan de rechter kant. Wij nodigen u van harte uit om eens binnen te lopen, de restaurantmedewerkers staan voor u klaar.

Openingstijden restaurant Elias

Restaurant Elias is dagelijks geopend tussen 12.00 en 20.00 uur (in de winterperiode tot 19.00 uur).

Ontmoeten bij Restaurant Elias

Lunch en warme maaltijd bij Elias

Tussen 12.00 tot 13.30 uur is bij Elias het lunchbuffet geopend. Er is keuze uit diverse broodjes, salades, beleg en soep van de dag.

Na de lunch kunt u bij restaurant Elias terecht voor een hapje en een drankje van onze kleine kaart, zoals een kaasbroodje, saucijzenbroodje, appeltaart met slagroom, koek en cake.

Voor zowel ’s middags als ‘s avonds geldt dat wij een ruime keuze hebben aan warme maaltijden. Handig als u liever niet ’s avonds op pad wilt over het Baron van Wassenaerpark. U kunt dan tussen de middag warm eten in het restaurant. Wilt u in de middag of avond mee eten, dan reserveert u vooraf bij ons en kiest het menu. Wij zorgen er dan voor dat uw tafel gereserveerd is en uw maaltijd vlot klaar staat. Reserveren kan via 0318-752626. Of kom gewoon even binnen om uw bestelling te regelen.

Restaurant Elias lunchbuffet

Boodschap vergeten?

Bij restaurant Elias kunt u ook terecht voor een vergeten boodschap. Wij bieden een klein assortiment winkelproducten. Bijvoorbeeld als u pannenkoeken wilt bakken, maar u mist een ei of pak melk. Ook iets lekkers voor onverwachte visite is er of een ijsje voor de (klein)kinderen. Naast eten en drinken is er een klein assortiment huishoudelijke boodschappen zoals deodorant of tandenborstel. Een overzicht van het aanbod vindt u in het restaurant

U kunt voor de vergeten boodschap terecht tijdens de openingstijden van het restaurant (dagelijks van 12.00 tot 20.00 uur).

Verjaardagsfeestje Bennekom

Kinderfeestje of verjaardag vieren

Naast het restaurant beschikken wij in Elias ook over een unieke ruimte, de Van Balverenzaal. Deze zaal is voorzien van een keukenblok. U kunt tegen vergoeding gebruik maken van deze ruimte voor bijvoorbeeld een kinderfeestje, een verjaardag of vergadering. 

Wij hebben verschillende arrangementen waarbij we met u afstemmen wat de wens is en wat de kosten zijn. U kunt hiervoor een aanvraag doen via reserveringen@opella.nl. Geef aan waar u naar op zoek bent en wij nemen dan contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u meer weten over onze diensten?

Bel ons Servicepunt: 0318 752 222