Ontmoetingsgroep Turkse Moskee

Ontmoetingsgroep Turkse Moskee

De ontmoetingsgroep Turkse Moskee is voor ouderen die het prettig vinden om wat extra ondersteuning te krijgen bij het invullen van hun dag. Bij het ouder worden kan het zijn dat uw sociale leven minder wordt. In de Turkse Moskee kunt u deelnemen aan een professionele ontmoetingsgroep.

Wekelijks komt er een groep voor mannen en een groep voor vrouwen bij elkaar. Betrokken begeleiders zorgen voor een actief programma, waarmee u lichamelijk en geestelijk fit blijft. De groep bestaat uit maximaal 12 deelnemers, zodat er voor elke deelnemer individuele aandacht kan zijn.

Gezelligheid en structuur

De ontmoetingsgroep kan ook prettig zijn als u zich eenzaam voelt. U komt onder de mensen en heeft samen een gezellige ochtend of middag. Ook biedt de groep u een prettige structuur. In beweging zijn met een actief programma helpt om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven. Deelname kan ook de mantelzorgers ontlasten die de zorg voor een dierbare hierdoor langer vol kunnen houden.

Ontmoetingsgroep Turkse Moskee

Wat houdt de ontmoetingsgroep in?

Bij de ontmoetingsgroep brengt u samen met een team van professionals en betrokken vrijwilligers de dag door. De activiteiten worden in overleg met de deelnemers gepland, zoals wandelen, gymoefeningen of handwerken. Maar ook gewoon samen koffie of thee drinken en een praatje maken. Dit geeft houvast.

Doordat u meedoet met de activiteiten werkt u aan uw conditie, geheugen en sociale contacten. Ook kunt u van de begeleiders leefstijladvies krijgen op het gebied van voeding en gezondheid. De begeleiders kennen de zorgwereld en kunnen u helpen met het vinden van uw weg daarin.

Voor wie is de ontmoetingsgroep?

Bent u ouder dan 65 en spreekt het u aan om wekelijks in een vaste groep bij elkaar te komen? Dan kunt u zich aanmelden voor een intake met de coördinator. De coördinator bekijkt samen met u of deelname aan de ontmoetingsgroep bij u past, voordat u ingeschreven wordt.

Ontmoetingsgroep Turkse Moskee

Wanneer is de ontmoetingsgroep?

De ontmoetingsgroep komt eens per week samen. De groep voor vrouwen op dinsdagochtend van 09.30 uur tot 12.30 uur.

De groep voor mannen op donderdagmiddag van 13.30 uur tot 16.30 uur (rekening houdend met de gebedstijden).

Gratis deelname

Er zijn geen kosten verbonden voor deelname aan de ontmoetingsgroep.

Ontmoetingsgroep Turkse Moskee

Kennismaking en aanmelding

Kom gerust een keer vrijblijvend kijken en kennismaken met de ontmoetingsgroep. Of neem contact op met de coördinator voor meer informatie of om aan te melden:

Fatma Yazici
06 30 24 20 02
FYazici@Opella.nl

Locatie

De ontmoetingsgroep vindt plaats in de Turkse Moskee in Ede. 

Turkse Moskee Ede
Verlengde Blokkenweg 12
6717 AD Ede

Wilt u meer weten over onze diensten?

Bel ons Servicepunt: 0318 752 222