Budget coach

Financieel coaching

Heb je geldzorgen, moeite met rondkomen, of schulden en wil je daar graag iets aan doen? Geldproblemen kunnen je veel kopzorgen geven. Maar waar begin je, hoe pak je dit aan? De financieel coaches (budget coaches) van Opella kunnen je hierin ondersteunen.

De financieel coaches helpen je om inzicht te krijgen in de inkomsten en uitgaven. Ze weten welke instanties je kunt benaderen als je betaalachterstanden of schulden hebt. En hoe je afspraken maakt met schuldeisers die haalbaar zijn en waar jij je aan kunt houden. Samen maken we een overzicht van je inkomsten en uitgaven. Met een aantal gesprekken kom je weer op eigen financiële benen te staan.

Advies bij grote veranderingen

Ook bij grote veranderingen in je leven kan het fijn zijn om advies te krijgen van een financieel coach. Denk bijvoorbeeld aan een scheiding, een nieuwe baan, een partner die overlijdt of kinderen die 18 jaar worden. Deze grote levensgebeurtenissen kunnen effect hebben op je financiën. Wat betekent de verandering voor je toekomstige financiële situatie? De financieel coach helpt je om hier inzicht in te krijgen.

"Dankzij de hulp van de financieel coach vond ik rust. Door hulp te zoeken, kun je je problemen oplossen en kun je erger voorkomen. Ik ben zó blij dat ik er op tijd bij was en nu de schuldsanering niet in hoef.”
Reactie van een klant van financieel coaching van Opella

Voor wie

Alle inwoners van de gemeente Ede die vragen hebben over hun financiële situatie, kunnen voor advies contact opnemen met de financieel coaches van Opella.

Kosteloos

Inwoners van de gemeente Ede kunnen gratis gebruikmaken van financieel coaching van Opella. Hiervoor heb je geen verwijzing nodig van een (huis)arts. De gemeente subsidieert financieel coaching.

Waar

Financieel coaching wordt meestal gegeven in de eigen woon- of werkomgeving. Eventueel kunnen gesprekken plaatsvinden op een kantoor van Opella.

 

Bekijk de folder Financieel coaching

Wil je meer weten over Financieel coaching?

Bel ons Servicepunt: 0318 752 222
Of mail naar: servicepunt@opella.nl