Ontmoetingsgroep Huiskamer Zorgpunt Bennekom

Ontmoetingsgroep Huiskamer Zorgpunt Bennekom

Leeftijdgenoten ontmoeten is soms voor ouderen niet gemakkelijk. Voelt u zich wel eens eenzaam, somber of heeft u behoefte om er even uit te zijn? Dan is de ontmoetingsgroep in de Huiskamer in het Zorgpunt in Bennekom misschien iets voor u.

Ervaren vrijwilligers begeleiden de ontmoetingsochtend en zorgen voor gezelligheid en een afwisselend programma. De Huiskamer is een sfeervolle en prettige plek om elkaar te ontmoeten.

Ontmoeting op dinsdag en donderdag

Elke dinsdag en donderdag van 10.00 tot 12.00 uur organiseert Opella in het Zorgpunt in Bennekom een moment van ontmoeting. Met een groep van maximaal 12 deelnemers komen we bij elkaar. We beginnen de ochtend gezamenlijk met een kop koffie of thee. Daarnaast organiseren we activiteiten die gericht zijn op ontmoeting, actief blijven en ontspanning.

Voor 70-plussers die zelfstandig wonen

De ontmoetingsgroep in de Huiskamer is voor 70-plussers die zelfstandig wonen. Mensen die behoefte hebben aan ontmoeting of het fijn vinden om structuur in de week te hebben. Of als u eenzaam bent na het overlijden van uw partner en uw netwerk wilt uitbreiden. Ook kan het voor u of uw mantelzorger prettig zijn om via de Huiskamer ondersteuning te krijgen als u vragen heeft over zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen.

Huiskamer Zorgpunt Bennekom ontmoetingsgroep

U kunt de ontmoetingsgroep zien als een laagdrempelige vorm van dagbesteding. De ontmoetingsgroep kan een goed alternatief zijn voor mensen die behoefte hebben aan dagbesteding, maar daar nog niet voor in aanmerking komen. Om deel te kunnen nemen aan de ontmoetingsgroep in de Huiskamer is een indicatie niet nodig.

“Ik ervaar het bezoek als zeer positief. Het is heel fijn om elkaar te ontmoeten en met elkaar heel veel te praten.”
Reactie bezoeker de Huiskamer

Kosten

Voor deelname aan de ontmoetingsgroep vragen wij 2 euro per keer per persoon. Verder zijn er geen kosten aan verbonden.

Aanmelden

Aanmelden kan bij de coördinator Heidi Spans, hspans@opella.nl of via het Opella Servicepunt, 0318 752222. Na aanmelding bekijken we in een persoonlijk gesprek of de ontmoetingsgroep bij u past en of u één of twee dagen per week wilt deelnemen.

Locatie

Zorgpunt Bennekom
Commandeursweg 8
6721  TZ Bennekom


 Informatieflyer 

Wilt u meer weten over onze diensten?

Bel ons Servicepunt: 0318 752 222