Naar homepage
Naar homepage
Opella neemt maatregelen in verband met het coronavirus. De actuele informatie vindt u hier.
Vrijwilliger Opella

Bezoek- en Opvangservice

Zorg verlenen aan een naaste is een intensieve taak. Bewoners uit de gemeente Ede die zelfstandig wonen, afhankelijk zijn van zorg of eenzaam zijn, kunnen ondersteuning krijgen van de Bezoek- en Opvangservice. U kunt gratis een beroep doen op onze service.

Intensieve taak als mantelzorger

Soms heeft een familielid of vriend uw hulp nodig. Bijvoorbeeld door een lichamelijke beperking of dementie. Natuurlijk geeft u deze hulp graag, maar het is wel een intensieve taak. Het is dus belangrijk dat u af en toe wat tijd neemt voor uzelf. Onze vrijwilliger kan dan (tijdelijk) uw taak over nemen. 

Gezelschap

Aan de vrijwilligers van de Bezoek- en Opvangservice kunt u de (mantel)zorg even uit handen geven. Ook mensen die alleen wonen en tijdelijk ondersteuning nodig hebben, kunnen gebruikmaken van deze service. Onze vrijwilligers zorgen vooral voor gezelschap en ondernemen activiteiten met de klant. Bijvoorbeeld het maken van een wandeling of een bezoek brengen aan de markt.

Vrijwilliger Bezoek en opvangservice en klant

Goede klik

Bij nieuwe klanten gaan we altijd op zoek naar een vrijwilliger die goed past bij de klant, met wie er een goede match is. Als het goed klikt tussen de klant en de vrijwilliger, geeft het contact voor beiden veel voldoening.

"Vanaf het eerste bezoek, ruim vier jaar geleden, klikte het gelijk. Wij hebben het heel goed samen, wij zijn net twee vriendinnen."
Reactie van een klant van de Bezoek- en Opvangservice

Aanmelden

Bent u een mantelzorger in de gemeente Ede en heeft u (tijdelijk) ondersteuning nodig? Of woont u zelfstandig in de gemeente Ede en zoekt u gezelschap? Dan kunt u gratis een beroep doen op de Bezoek- en Opvangservice. U kunt contact opnemen met het Opella servicepunt via 0318 752222 of servicepunt@opella.nl 
U kunt ons eenmalig óf regelmatig inschakelen. 

Bekijk de folder

Wilt u meer weten over onze diensten?

Bel ons Servicepunt: 0318 752 222