Naar homepage
Naar homepage
Opella neemt maatregelen in verband met het coronavirus. De actuele informatie vindt u hier.
Gespreksgroep Alcohol en 55+

Gespreksgroep Alcohol en 55+

Alcohol is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Gezelligheid vieren we met een wijntje, biertje of borrel. Maar als je ouder wordt kan je lichaam slechter tegen alcohol en andere middelen.

Minder drinken levert goede resultaten op. Je voelt je fitter, je slaapt beter, je valt meer af en valt minder snel. Je hebt meer energie en je voelt je ook helderder in je hoofd. 

De andere kant is dat moeilijke situaties meer op je afkomen. Het vraagt dan ook veel wilskracht om een patroon te veranderen. Samen lukt het beter dan alleen. Kom daarom praten in onze gespreksgroep.

Wanneer

Elke woensdagavond is in de Honskamp in Lunteren de gespreksgroep Alcohol en 55+. Inloop vanaf 19.00 uur en programma van 19.30 tot 21.00 uur.

Voor wie is de gespreksgroep?

Mensen die belemmeringen ervaren door het gebruik van alcohol of andere middelen en daar verandering in aan willen brengen, kunnen deelnemen aan deze gespreksgroep. Een ervaringsdeskundige van Iriscovery en een maatschappelijk werker van Opella begeleiden de groep. Kom kunnen gerust binnen lopen om kennis te maken.

Vooraf aanmelden is niet nodig.

Waar

In verpleeghuis de Honskamp, Dorpsstraat 25, 6741 AA Lunteren.
De gespreksgroep vindt plaats in de Dagbestedingsruimte.

Meer informatie

Bekijk de flyer Gespreksgroep Alcohol en 55+
Vragen kun je mailen naar info@maatschappelijkwerkede.nl of iriscovery@iriszorg.nl 

Heb je nog vragen?

Dan kun je op werkdagen tussen 9.00 en 13.00 uur bellen met Maatschappelijk Werk Ede: 088 784 62 06. Of mail naar: Info@maatschappelijkwerkede.nl