Naar homepage
Naar homepage
Opella neemt maatregelen in verband met het coronavirus. Lees hier het nieuwsbericht.
Machtella

Seniorenappartementen Machtella Bennekom

Bent u op zoek naar een prettige seniorenwoning in Bennekom? Opella kan een zorgurgentie toekennen voor een appartement in gebouw Machtella op het Baron van Wassenaerpark. Met deze urgentie krijgt u voorrang als er een appartement beschikbaar komt. U huurt de woning van een woningstichting en Opella levert u de zorg.

Eigen appartement met zorgurgentie

Machtella is één van de gebouwen op het Baron van Wassenaerpark in Bennekom en bevindt zich aan de Barones van Lyndenlaan. Het gebouw heeft een ronde vorm met een besloten binnentuin. Op de verdiepingen zijn de huurappartementen die worden verhuurd via Woonstede.

De gelijkvloerse appartementen van Machtella zijn volledig rolstoeltoegankelijk, ook de badkamer en het toilet. U huurt een eigen appartement van een woningbouwvereniging. Opella levert u zorg en servicediensten op maat. Onze wijkverpleegkundige stemt met u af wat u zelf doet. Jullie bespreken ook wat mensen uit uw netwerk voor u kunnen betekenen en waarvoor u de professionals van Opella inschakelt.

De seniorenwoning biedt u:

  • gelijkvloers wonen, slapen en douchen
  • alle ruimtes rolstoeltoegankelijk
  • videofoon met deur-open functie
  • toegang tot zorg en servicediensten van Opella.
appartement Machtella

Zorg en gemaksdiensten

Als u in een seniorenwoning woont en hulp of (intensieve) zorg nodig heeft, dan kunt u rekenen op Opella. U kunt tijdelijk of voor langere tijd een beroep op ons doen. Wij leveren onze diensten één of meerdere keren per dag en ook 's avonds, 's nachts en in het weekend.

Denkt u bijvoorbeeld aan:

U kunt in deze seniorenappartementen ook gebruik maken van het Volledig Pakket Thuis.

Eisen zorgurgentie

Om in aanmerking te komen voor een seniorenwoning met zorgurgentie moet u voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • U bent 65 jaar of ouder.
  • U heeft een indicatie voor persoonlijke verzorging of verpleging (Zorgverzekeringswet), begeleiding (Wet maatschappelijke ondersteuning) of verblijf (Wet langdurige zorg).
  • Uw inkomen mag niet hoger zijn dan € 39.055,- (prijspeil 2020). De appartementen zijn namelijk sociale huurwoningen. De inkomensgrens is niet van toepassing als u meer dan tien uur per week zorg nodig heeft.

Wilt u meer weten over onze diensten?

Bel ons Servicepunt: 0318 752 222