Naar homepage
Naar homepage
Opella neemt maatregelen in verband met het coronavirus. De actuele informatie vindt u hier.
Machtella

Appartementen Machtella Bennekom – betaalbare huurwoning met zorg

Bent u op zoek naar een prettig appartement in Bennekom? Voor een appartement in gebouw Machtella op het Baron van Wassenaerpark kan Opella u een zorgurgentie toekennen. Met deze urgentie krijgt u voorrang als er een appartement beschikbaar komt. U huurt de woning van woningstichting Woonstede en Opella levert u de zorg.

Eigen appartement met zorgurgentie

Machtella is één van de gebouwen op het Baron van Wassenaerpark in Bennekom en bevindt zich aan de Barones van Lyndenlaan. Op de eerste, tweede en derde verdieping zijn huurappartementen die verhuurd worden door Woonstede. Het gebouw heeft een ronde vorm met een besloten binnentuin.

De voordelen van een zorgappartement:

  • Ruime appartementen, ook geschikt voor echtparen
  • Betaalbare sociale huurwoningen
  • Maximale privacy in een veilige omgeving
  • De wijkverpleegkundige van Opella is uw vaste aanspreekpunt

Prettig en veilig wonen

De appartementen zijn zeer geschikt voor mensen met een zorgvraag. Het zijn moderne, ruime appartementen waar zowel  alleenstaanden als echtparen fijn kunnen wonen. U woont met maximale privacy in een veilige omgeving. Op de afgesproken momenten krijgt u zorg van Opella en in geval van nood gebruikt u de personenalarmering. Ook bij een toenemende zorgvraag is het mogelijk om in het appartement te blijven wonen. Een veilig en comfortabel gevoel.

appartement Machtella

Zorg op maat: het Volledig Pakket Thuis

Opella levert u zorg en servicediensten op maat. Samen met u bekijken we welke zorg en ondersteuning u nodig heeft. Opella kan in de appartementen een compleet zorgpakket bieden dat volledig op uw wensen is afgestemd. Dit complete zorgpakket, het Volledig Pakket Thuis, biedt u de privacy van uw eigen huurappartement, gecombineerd met 24 uur per dag een zorgteam in uw nabijheid. Een veilig gevoel. Onze wijkverpleegkundige stemt met u af wat u zelf doet, wat mensen uit uw netwerk voor u kunnen betekenen en waarvoor u de professionals van Opella inschakelt. 

“Ik vind het heerlijk om niet veel werk te hebben aan mijn woning. Ik geniet van het gemak en ga hier niet meer weg.”
Reactie van een bewoner van het Baron van Wassenaerpark

Aanbod zorg en gemaksdiensten

Als u in een zorgappartement woont en hulp of (intensieve) zorg nodig heeft, dan kunt u rekenen op Opella. U kunt tijdelijk of voor langere tijd een beroep op ons doen. Wij leveren onze diensten één of meerdere keren per dag en ook 's avonds, 's nachts en in het weekend.

Denkt u bijvoorbeeld aan:

> Woonadvies van onze klantadviseur

Eisen zorgurgentie

Om in aanmerking te komen voor een seniorenwoning met zorgurgentie moet u voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • U bent 65 jaar of ouder.
  • U heeft een indicatie voor persoonlijke verzorging of verpleging (Zorgverzekeringswet), begeleiding (Wet maatschappelijke ondersteuning) of verblijf (Wet langdurige zorg).
  • Uw inkomen mag niet hoger zijn dan € 39.055,- (prijspeil 2020). De appartementen zijn namelijk sociale huurwoningen. De inkomensgrens is niet van toepassing als u meer dan tien uur per week zorg nodig heeft.

Wilt u meer weten over onze diensten?

Bel ons Servicepunt: 0318 752 222