Naar homepage
Naar homepage
Opella neemt maatregelen in verband met het coronavirus. De actuele informatie vindt u hier.
Klant thuiszorg in keuken

Maaltijdservice Food Connect

De maaltijdservice van Food Connect is er voor uw gemak. Ideaal voor u als u geen tijd heeft of niet in staat bent om te koken. Dan kunt u wél gezond en lekker eten. Want de koks van Food Connect koken vers, gevarieerd, lekker en bewust.

Koelverse of vriesverse maaltijden

U kunt de maaltijdservice gebruiken als u een druk werk- of gezinsleven heeft, ziek bent of wat ouder wordt. Food Connect kan twee soorten maaltijden bij u bezorgen: een koelverse of een vriesverse. Met de keuze uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten.

"Erg handig, die maaltijdservice. Ik hoef alleen maar het vriesvak te openen, een maaltijd te kiezen en te gaan zitten. Die aardige man van de bezorging helpt me met het invullen van de keuzelijsten.”


Koelvers

Professionele koks bereiden uw koelverse maaltijd. Zij houden rekening met al uw wensen. Van een kleinere portie of vegetarisch tot zoutarm en glutenvrij. Uit een weekmenu kiest u uw eigen maaltijden. Die ontvangt u eens per week thuis door de eigen bezorgers van Food Connect. U kunt de maaltijden minimaal zeven dagen bewaren in de koelkast en opwarmen in de magnetron. Als u geen magnetron heeft, kunt u deze bij Food Connect huren.

Vriesvers

Ook uw vriesverse maaltijd wordt met zorg klaargemaakt, aangepast aan uw wensen. Direct na het kookproces worden deze maaltijden diepgevroren, zodat u ze zes maanden in de vriezer kunt goed houden. U ontvangt een jaarmenu met een ruime keuze aan gerechten. Hiermee kunt u wekelijks uw menu samenstellen.

maaltijd Food Connect

De voordelen

  • Gezonde en lekkere maaltijden, aangepast aan uw (dieet)wensen
  • Keuze uit allerlei ambachtelijke maaltijden, in verschillende prijsklassen
  • Bezorgd bij u thuis, op een vast moment in de week
  • Eenvoudig te bereiden in magnetron of oven
  • Mogelijkheid om een eenvoudig bedienbare magnetron te huren

Kosten

  • Koelvers: vanaf € 6,95 per maaltijd
  • Vriesvers: vanaf € 5,74 per maaltijd
  • Bezorgkosten: € 2,99 per keer
  • Huur magnetron: € 5,50 per maand

Alle prijzen zijn inclusief btw.

Bestel direct

Voor uw eerste bestelling belt u naar de klantenservice van Food Connect via telefoonnummer 0888 101010. Of kijk op www.opella.uwmaaltijd.nl 

Daarna ontvangt u voor de koelverse maaltijden wekelijks een menulijst. Voor de vriesverse maaltijden is dit eens per jaar. Elke week kunt u uw maaltijdkeuzes doorgeven, per telefoon, of internet.

Wilt u meer weten over onze diensten?

Bel ons Servicepunt: 0318 752 222