Naar homepage
Naar homepage
Gebouw Cornélie

Seniorenappartementen Cornélie Bennekom

Bent u op zoek naar een prettige seniorenwoning in Bennekom? Opella kan een zorgurgentie toekennen voor een appartement in gebouw Cornélie op het Baron van Wassenaerpark. Met deze urgentie krijgt u voorrang als er een appartement beschikbaar komt. U huurt de woning van een woningstichting en Opella levert u de zorg.

Eigen appartement met zorgurgentie

Cornélie is één van de gebouwen op het Baron van Wassenaerpark in Bennekom en bevindt zich aan de Hendrik van Poelwijcklaan. Op de eerste, tweede en derde verdieping zijn huurappartementen die verhuurd worden door Plicht Getrouw. Het gebouw ligt naast rustige woonwijken en is nabij de Veluwse bossen.

De gelijkvloerse appartementen van Cornélie zijn volledig rolstoeltoegankelijk, ook de badkamer en het toilet. U huurt een eigen appartement van Plicht Getrouw. Opella levert u zorg en servicediensten op maat. Onze wijkverpleegkundige stemt met u af wat u zelf doet. Jullie bespreken ook wat mensen uit uw netwerk voor u kunnen betekenen en waarvoor u de professionals van Opella inschakelt.

De seniorenwoning biedt u:

  • gelijkvloers wonen, slapen en douchen
  • alle ruimtes rolstoeltoegankelijk
  • personenalarmering en videofoon met deur-open functie
  • toegang tot zorg en servicediensten van Opella.
appartement Cornélie

Zorg en gemaksdiensten

Als u in een seniorenwoning woont en hulp of (intensieve) zorg nodig heeft, dan kunt u rekenen op Opella. U kunt tijdelijk of voor langere tijd een beroep op ons doen. Wij leveren onze diensten één of meerdere keren per dag en ook 's avonds, 's nachts en in het weekend.

Denkt u bijvoorbeeld aan:

Eisen zorgurgentie

Om in aanmerking te komen voor een seniorenwoning met zorgurgentie moet u voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • U bent 65 jaar of ouder.
  • U heeft een indicatie voor persoonlijke verzorging of verpleging (Zorgverzekeringswet), begeleiding (Wet maatschappelijke ondersteuning) of verblijf (Wet langdurige zorg).
  • Uw inkomen mag niet hoger zijn dan € 38.035,- (prijspeil 2019). De appartementen zijn namelijk sociale huurwoningen. De inkomensgrens is niet van toepassing als u meer dan tien uur per week zorg nodig heeft.

Wilt u meer weten over onze diensten?

Bel ons Servicepunt: 0318 752 222