Seniorenappartement Metje

Appartementen Metje Harskamp – betaalbare huurwoning met zorg

Bent u op zoek naar een prettig appartement in Harskamp? Opella kan een zorgurgentie toekennen voor een appartement in gebouw Metje. Met deze urgentie krijgt u voorrang als er een appartement beschikbaar komt. U huurt de woning van woningstichting Woonstede en Opella levert u de zorg.

Eigen appartement met zorgurgentie

Metje ligt aan de Smachtenburgerhof in Harskamp. Op de eerste etage zijn 10 appartementen voor zelfstandig wonen met zorg. Woonstede verhuurt deze appartementen. Beneden, aan een besloten binnentuin, wonen mensen met onder andere dementie in drie kleinschalige woonvormen van Opella

De voordelen van een zorgappartement:

  • Ruime appartementen, ook geschikt voor echtparen
  • Betaalbare sociale huurwoningen
  • Maximale privacy in een veilige omgeving
  • De wijkverpleegkundige van Opella is uw vaste aanspreekpunt

Prettig en veilig wonen

De appartementen zijn zeer geschikt voor mensen met een zorgvraag. Het zijn moderne, ruime appartementen waar zowel  alleenstaanden als echtparen fijn kunnen wonen. U woont met maximale privacy in een veilige omgeving. Op de afgesproken momenten krijgt u zorg van Opella en in geval van nood gebruikt u de personenalarmering. Ook bij een toenemende zorgvraag is het mogelijk om in het appartement te blijven wonen. Een veilig en comfortabel gevoel.

wijkservicecentrum Metje

Zorg op maat: het Volledig Pakket Thuis

Opella levert u zorg en servicediensten op maat. Samen met u bekijken we welke zorg en ondersteuning u nodig heeft. Opella kan in de appartementen een compleet zorgpakket bieden dat volledig op uw wensen is afgestemd. Dit complete zorgpakket, het Volledig Pakket Thuis, biedt u de privacy van uw eigen huurappartement, gecombineerd met 24 uur per dag een zorgteam in uw nabijheid. Een veilig gevoel. Onze wijkverpleegkundige stemt met u af wat u zelf doet, wat mensen uit uw netwerk voor u kunnen betekenen en waarvoor u de professionals van Opella inschakelt.

"Het gebouw is nieuw. Ik vind dat het er allemaal modern, netjes en goed schoongemaakt uitziet. Er is een mooie tuin bij. De winkels en groen zijn op loopafstand aanwezig.”
Reactie van een naaste op Zorgkaart Nederland

Aanbod zorg en gemaksdiensten

Als u in een zorgappartement woont en hulp of (intensieve) zorg nodig heeft, dan kunt u rekenen op Opella. U kunt tijdelijk of voor langere tijd een beroep op ons doen. Wij leveren onze diensten één of meerdere keren per dag en ook 's avonds en in het weekend. 's Nachts is er in geval van nood zorg op afroep beschikbaar. 

Denkt u bijvoorbeeld aan:


> Woonadvies van onze klantadviseur

Eisen zorgurgentie

Om in aanmerking te komen voor een seniorenwoning met zorgurgentie moet u voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • U bent 65 jaar of ouder.
  • U heeft een indicatie voor persoonlijke verzorging of verpleging (Zorgverzekeringswet), begeleiding (Wet maatschappelijke ondersteuning) of verblijf (Wet langdurige zorg).

Wilt u meer weten over onze diensten?

Bel ons Servicepunt: 0318 752 222