Naar homepage
Naar homepage
Seniorenappartement Metje

Seniorenappartementen Metje Harskamp

Bent u op zoek naar een prettige seniorenwoning in Harskamp? Opella kan een zorgurgentie toekennen voor een appartement in gebouw Metje. Met deze urgentie krijgt u voorrang als er een appartement beschikbaar komt. U huurt de woning van een woningstichting en Opella levert u de zorg.

Metje ligt aan de Smachtenburgerhof in Harskamp. Op de eerste etage zijn 10 appartementen voor zelfstandig wonen met thuiszorg. Woonstede verhuurt deze appartementen. Beneden, aan een besloten binnentuin, wonen mensen met dementie.

Eigen appartement met zorgurgentie

De gelijkvloerse appartementen van Metje zijn volledig rolstoeltoegankelijk, ook de badkamer en het toilet. U huurt een eigen appartement. Opella levert u zorg en servicediensten op maat. Onze wijkverpleegkundige stemt met u af wat u zelf doet. Jullie bespreken ook wat mensen uit uw netwerk voor u kunnen betekenen en waarvoor u de professionals van Opella inschakelt.

De seniorenwoning biedt u:

  • gelijkvloers wonen, slapen en douchen
  • alle ruimtes rolstoeltoegankelijk
  • personenalarmering en videofoon met deur-open functie
  • toegang tot zorg en servicediensten van Opella.
"Het gebouw is nieuw. Ik vind dat het er allemaal modern, netjes en goed schoongemaakt uitziet. Er is een mooie tuin bij. De winkels en groen zijn op loopafstand aanwezig.”
Reactie van een naaste op Zorgkaart Nederland
wijkservicecentrum Metje

Zorg en gemaksdiensten

Als u in een seniorenwoning woont en hulp of (intensieve) zorg nodig heeft, dan kunt u rekenen op Opella. U kunt tijdelijk of voor langere tijd een beroep op ons doen. Wij leveren onze diensten één of meerdere keren per dag en ook 's avonds, 's nachts en in het weekend.

Denkt u bijvoorbeeld aan:

Eisen zorgurgentie

Om in aanmerking te komen voor een seniorenwoning met zorgurgentie moet u voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • U bent 65 jaar of ouder.
  • U heeft een indicatie voor persoonlijke verzorging of verpleging (Zorgverzekeringswet), begeleiding (Wet maatschappelijke ondersteuning) of verblijf (Wet langdurige zorg).
  • Uw inkomen mag niet hoger zijn dan € 36.798,- (prijspeil 2018). De appartementen zijn namelijk sociale huurwoningen. De inkomensgrens is niet van toepassing als u meer dan tien uur per week zorg nodig heeft.

Wilt u meer weten over onze diensten?

Bel ons Servicepunt: 0318 752 222