de Veenderij

Seniorenappartement de Veenderij Ederveen

Bent u op zoek naar een prettige seniorenwoning in Ederveen? Opella kan een zorgurgentie toekennen voor een appartement in de Veenderij. Met deze urgentie krijgt u voorrang als er een appartement beschikbaar komt. U huurt de woning van een woningstichting en Opella levert u de zorg.

Zelfstandig wonen met zorg

De Veenderij ligt aan het Veldjesgraaf in het centrum van Ederveen. Er zijn 15 appartementen voor zelfstandig wonen met thuiszorg. De appartementen bevinden zich op de begane grond. Woonstede verhuurt deze appartementen. 

Eigen appartement met zorgurgentie

De gelijkvloerse appartementen van de Veenderij zijn volledig rolstoeltoegankelijk, ook de badkamer en het toilet. U huurt een eigen appartement van Woonstede. Opella levert u zorg en servicediensten op maat. Onze wijkverpleegkundige stemt met u af wat u zelf doet. Ook bespreken jullie wat mensen uit uw netwerk voor u kunnen betekenen en waarvoor u de professionals van Opella inschakelt.

De seniorenwoning biedt u:

  • gelijkvloers wonen, slapen en douchen
  • alle ruimtes rolstoeltoegankelijk
  • toegang tot zorg en servicediensten van Opella
appartement De Veenderij

Zorg en gemaksdiensten

Als u in een seniorenwoning woont en hulp of (intensieve) zorg nodig heeft, dan kunt u rekenen op Opella. U kunt tijdelijk of voor langere tijd een beroep op ons doen. Wij leveren onze diensten één of meerdere keren per dag en ook 's avonds en in het weekend. 's Nachts is er in geval van nood zorg op afroep beschikbaar. 

Denkt u bijvoorbeeld aan:


> Woonadvies van onze klantadviseur

Eisen zorgurgentie

Om in aanmerking te komen voor een seniorenwoning met zorgurgentie moet u voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • U bent 65 jaar of ouder.
  • U heeft een indicatie voor persoonlijke verzorging of verpleging (Zorgverzekeringswet), begeleiding (Wet maatschappelijke ondersteuning) of verblijf (Wet langdurige zorg).

Wilt u meer weten over onze diensten?

Bel ons Servicepunt: 0318 752 222