Naar homepage
Naar homepage
Opella neemt maatregelen in verband met het coronavirus. De actuele informatie vindt u hier.
klant van Opella

Ondersteuning bij uw persoonlijke verzorging

Opstaan, douchen, aankleden, eten en drinken. Het lijkt zo vanzelfsprekend. Totdat het niet zelfstandig lukt. Opella thuiszorg biedt u de ondersteuning die u nodig heeft. Wij kennen geen wachttijden voor persoonlijke verzorging en kunnen u direct deze thuiszorg bieden.

Sluit aan bij uw behoeften

Bij Opella begrijpen we dat u graag uw eigen koers vaart. Wij willen thuis geven aan u. Dat betekent écht snappen wat u nodig heeft om uw eigen leven te kunnen leiden. Onze wijkverpleegkundige gaat uit van wat voor u belangrijk is. Daarbij kijken we wat u zelf kunt doen, samen met familie en uw eigen netwerk, met voorzieningen in de wijk, met hulpmiddelen en zorgtechnologie en waar nodig met professionele zorg en ondersteuning van Opella en anderen.

U kunt tijdelijk of voor een langere periode gebruik maken van thuiszorg. Eén of meerdere keren op een dag. U ziet bij Opella zoveel mogelijk dezelfde medewerkers en u weet waar u aan toe bent. 

"Er is een goed samenspel tussen mij en de verzorgenden. Ik vind hen erg alert en gemotiveerd. Ze zien dingen en doen er ook iets mee. Ik ben dankbaar voor deze zorg."
Reactie van een klant op Zorgkaart Nederland

Thuiszorg van Opella

Opella biedt thuiszorg in de gemeenten Ede, Renkum, Renswoude, Rhenen, Veenendaal en Wageningen. Van ondersteuning bij de persoonlijke verzorging tot intensieve verpleegkundige zorg. Aan huis is heel veel mogelijk, ook zorg in de laatste levensfase.

Bekijk de folder      Vraag persoonlijke verzorging aan

klant van opella

Kosten

Onze persoonlijke verzorging wordt vergoed vanuit de Zorgverzekeringswet. Persoonlijke verzorging komt niet ten laste van uw eigen risico. De wijkverpleegkundige indiceert de zorg die u nodig heeft.

Ook handig voor u

Wilt u meer weten over onze diensten?

Bel ons Servicepunt: 0318 752 222