Naar homepage
Naar homepage
Opella neemt maatregelen in verband met het coronavirus. Lees hier het nieuwsbericht.
klant van Opella

Ondersteuning bij uw persoonlijke verzorging

Opstaan, douchen, aankleden, eten en drinken. Het lijkt zo vanzelfsprekend. Totdat het niet zelfstandig lukt. Opella thuiszorg biedt u de ondersteuning die u nodig heeft. Wij kennen geen wachttijden voor persoonlijke verzorging en kunnen u direct deze thuiszorg bieden.

Sluit aan bij uw behoeften

Bij Opella begrijpen we dat u graag uw eigen koers vaart. Wij zorgen dat onze hulp en ondersteuning aansluit bij u wat u wilt en nodig heeft. Tijdelijk of voor een langere periode. Eén of meerdere keren op een dag. ’s Avonds, ’s nachts en in het weekend. U ziet bij Opella zoveel mogelijk dezelfde medewerkers. U weet waar u aan toe bent en ziet steeds een vertrouwd gezicht.

"Er is een goed samenspel tussen mij en de verzorgenden. Ik vind hen erg alert en gemotiveerd. Ze zien dingen en doen er ook iets mee. Ik ben dankbaar voor deze zorg."
Reactie van een klant op Zorgkaart Nederland

Thuiszorg van Opella

Opella biedt thuiszorg in de gemeenten Ede, Renkum, Renswoude, Rhenen, Veenendaal en Wageningen. Van ondersteuning bij de persoonlijke verzorging tot intensieve verpleegkundige zorg. Aan huis is heel veel mogelijk, ook zorg in de laatste levensfase.

Bekijk de folder      Vraag persoonlijke verzorging aan

klant van opella

Kosten

Onze persoonlijke verzorging wordt vergoed vanuit de Zorgverzekeringswet. Persoonlijke verzorging komt niet ten laste van uw eigen risico. De wijkverpleegkundige indiceert de zorg die u nodig heeft.

Ook handig voor u

Wilt u meer weten over onze diensten?

Bel ons Servicepunt: 0318 752 222