Op zoek naar zin

‘Op zoek naar zin’ voor volwassenen vanaf 50 jaar

We zijn gestart met de serie bijeenkomsten “Op zoek naar zin”. Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor volwassenen vanaf 50 jaar uit de gemeente Ede.

Wat is de zin van het leven?

De zin van het leven betekent voor iedereen iets anders. Dit komt door uw eigen unieke levensloop. In de bijeenkomsten gaat u op zoek naar verhalen uit uw eigen leven. Het terugblikken helpt u zicht te krijgen op het voorbije leven en vorm te geven aan het heden en aan de toekomst.

Tijdens de bijeenkomsten maken we een verkenningstocht door de verhalen uit uw eigen leven. We doen dit op allerlei manieren: we lezen, vertellen, tekenen, schrijven en werken met kleuren en beelden. U deelt alleen die verhalen die u kwijt wilt.

De volgende thema’s komen aan de orde:

  • De betekenis en ontstaan van uw eigen naam
  • De keerpunten in uw leven
  • Zingeving
  • Verlangens voor de toekomst

De serie bestaat uit 6 bijeenkomsten van 2 uur van 14.30 - 16.30 uur en wordt georganiseerd in Buurthuis de Meerpaal in Ede in samenwerking met Pro Persona Connect afdeling preventie.

Deelname aan de bijeenkomsten is gratis.

Data

Dinsdag 28 mei, 4 juni, 11 juni, 18 juni, 25 juni, 2 juli

Aanmelden

Graag voor 13 mei 2024 aanmelden. Dit kan bij Maatschappelijk Werk Ede via het aanmeldformulier op de website, tel. 088-784 62 06 (op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 en 12.00 uur) of via: info@maatschappelijkwerkede.nl

Heb je nog vragen?

Dan kun je op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur bellen met Maatschappelijk Werk Ede: 088 784 62 06. Of mail naar: Info@maatschappelijkwerkede.nl