Cursus ‘Op zoek naar zin’ start in de gemeente Ede

Vanaf 28 mei 2024 organiseren Pro Persona Connect en Maatschappelijk werk Ede de cursus ‘Op zoek naar zin’ in de gemeente Ede. Voor volwassenen vanaf 50 jaar die soms zoekend zijn naar de zin van het leven en vooruit willen kijken naar de toekomst.

Over de cursus Op zoek naar zin

In de cursus ‘Op zoek naar zin’ wordt een verkenningstocht gemaakt naar de verhalen uit het eigen leven. Lezen, vertellen, schrijven en voorlezen, werken met kleur, geur en beelden. Deelnemers denken na over hetgeen wat achter hen ligt, maar zeker ook over wat nog komen gaat. Vanuit hun eigen levensverhaal kunnen deelnemers inspiratie opdoen voor de toekomst.

Ervaringen van anderen 

‘Door het delen met anderen zie ik nu ook meer mogelijkheden voor mijn toekomst.’
‘Ik heb de dingen nu meer op een rijtje. Als ik nu een bui heb, waarin het huilen me nader staat dan het lachen, zakt de nare stemming gemakkelijker weg.’


Praktische informatie

De cursus bestaat uit 6 bijeenkomsten op dinsdag 28 mei, 4 + 11 + 18 + 25 juni, 2 juli 2024 van 14.30-16.30 uur in Ede. Deelname is gratis.

Geïnteresseerde inwoners van de gemeente Ede kunnen zich aanmelden via tel. 026-3124483 of preventie@propersona.nl. Vooraf zal er een kennismaking zijn met de cursusleider.

Kijk hier voor meer informatie over Op zoek naar zin

Benieuwd naar de andere trainingen van Maatschappelijk werk?

Maatschappelijk Werk Ede biedt verschillende trainingen en activiteiten voor inwoners van de gemeente Ede, zoals de relatietraining, assertiviteitstraining en gespreksgroep Alcohol en 55+.