Naar homepage
Naar homepage
Torckdael

Seniorenappartement Torckdael Wageningen

Bent u op zoek naar een seniorenwoning in de gemeente Wageningen? Opella kan een zorgurgentie toekennen voor een appartement in locatie Torckdael. Met deze urgentie krijgt u voorrang als er een appartement beschikbaar komt. U huurt de woning van een woningstichting en Opella levert u de zorg.

Zorg en servicediensten

Naast thuiszorg en individuele begeleiding biedt Opella in Torckdael servicediensten zoals maaltijdservice en personenalarmering. Locatie Torckdael is prachtig gelegen aan een park, met het centrum van Wageningen op loopafstand. 

Eigen appartement met zorgurgentie

De gelijkvloerse appartementen van Torckdael bevinden zich aan de Van Sallandthof in Wageningen. Alle ruimtes zijn rolstoeltoegankelijk, ook de badkamer en het toilet. U huurt een eigen appartement. Opella levert u zorg en servicediensten op maat. Onze wijkverpleegkundige stemt met u af wat u zelf doet. Jullie bespreken ook wat mensen uit uw netwerk voor u kunnen betekenen en waarvoor u de professionals van Opella inschakelt.

De seniorenwoning biedt u:

  • gelijkvloers wonen, slapen en douchen
  • alle ruimtes rolstoeltoegankelijk
  • toegang tot zorg en servicediensten van Opella
bewoner in appartement

U kunt op ons rekenen

Als u in een seniorenwoning woont en hulp of (intensieve) zorg nodig heeft, dan kunt u rekenen op Opella. U kunt tijdelijk of voor langere tijd een beroep op ons doen. Wij leveren onze diensten één of meerdere keren per dag en ook 's avonds, 's nachts en in het weekend.

Denkt u bijvoorbeeld aan:

U kunt in deze seniorenappartementen ook gebruik maken van het Volledig Pakket Thuis.

"Moeder woont zelfstandig. Opella houdt goed in de gaten hoe het met haar gaat. Vriendelijke medewerkers en altijd goed bereikbaar”
Reactie van een naaste op Zorgkaart Nederland
Eisen zorgurgentie

Om in aanmerking te komen voor een seniorenwoning met zorgurgentie moet u voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • U bent 65 jaar of ouder.

  • U heeft een indicatie voor persoonlijke verzorging of verpleging (Zorgverzekeringswet), begeleiding (Wet maatschappelijke ondersteuning) of verblijf (Wet langdurige zorg).

  • Uw inkomen mag niet hoger zijn dan € 39.055,- (prijspeil 2020) voor de sociale huurwoningen. De inkomensgrens is niet van toepassing als u meer dan tien uur per week zorg nodig heeft. Een uitzondering geldt ook voor 8 huurappartementen in Wageningen in de vrije sector. Hiervoor geldt de inkomensgrens niet.

 

Wilt u meer weten over onze diensten?

Bel ons Servicepunt: 0318 752 222