Torckdael

Appartementen Torckdael Wageningen – betaalbare huurwoning met zorg

Bent u op zoek naar een prettig appartement in Wageningen? Opella kan een zorgurgentie toekennen voor een appartement in gebouw Torckdael. Met deze urgentie krijgt u voorrang als er een appartement beschikbaar komt. U huurt de woning van de Woningstichting en Opella levert u de zorg.

Eigen appartement met zorgurgentie

Locatie Torckdael is prachtig gelegen aan een park, met het centrum van Wageningen op loopafstand. De gelijkvloerse appartementen van Torckdael bevinden zich aan de Van Sallandthof in Wageningen. De Woningstichting verhuurt deze appartementen. U huurt een eigen appartement. Opella levert u zorg en servicediensten op maat.

De voordelen van een zorgappartement:

  • Ruime appartementen, ook geschikt voor echtparen
  • Betaalbare sociale huurwoningen
  • Maximale privacy in een veilige omgeving
  • De wijkverpleegkundige van Opella is uw vaste aanspreekpunt

Prettig en veilig wonen

De appartementen zijn zeer geschikt voor mensen met een zorgvraag. Het zijn moderne, ruime appartementen waar zowel  alleenstaanden als echtparen fijn kunnen wonen. U woont met maximale privacy in een veilige omgeving. Op de afgesproken momenten krijgt u zorg van Opella en in geval van nood gebruikt u de personenalarmering. Ook bij een toenemende zorgvraag is het mogelijk om in het appartement te blijven wonen. Een veilig en comfortabel gevoel.

bewoner in zorgappartement Opella

Zorg op maat: het Volledig Pakket Thuis

Samen met u bekijken we welke zorg en ondersteuning u nodig heeft. Opella kan in de appartementen een compleet zorgpakket  bieden dat volledig op uw wensen is afgestemd. Dit complete zorgpakket, het Volledig Pakket Thuis, biedt u de privacy van uw eigen huurappartement, gecombineerd met 24 uur per dag een zorgteam in uw nabijheid. Een veilig gevoel. Onze wijkverpleegkundige stemt met u af wat u zelf doet, wat mensen uit uw netwerk voor u kunnen betekenen en waarvoor u de professionals van Opella inschakelt.

"Moeder woont zelfstandig. Opella houdt goed in de gaten hoe het met haar gaat. Vriendelijke medewerkers en altijd goed bereikbaar”
Reactie van een naaste op Zorgkaart Nederland

Aanbod zorg en gemaksdiensten

Als u in een zorgappartement woont en hulp of (intensieve) zorg nodig heeft, dan kunt u rekenen op Opella. U kunt tijdelijk of voor langere tijd een beroep op ons doen. Wij leveren onze diensten één of meerdere keren per dag en ook 's avonds en in het weekend. 's Nachts is er in geval van nood zorg op afroep beschikbaar. 

Denkt u bijvoorbeeld aan:

Eisen zorgurgentie

Om in aanmerking te komen voor een seniorenwoning met zorgurgentie moet u voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • U bent 65 jaar of ouder.

  • U heeft een indicatie voor persoonlijke verzorging of verpleging (Zorgverzekeringswet), begeleiding (Wet maatschappelijke ondersteuning) of verblijf (Wet langdurige zorg).

  • Om in aanmerking te komen voor de sociale huurwoningen mag uw inkomen niet hoger zijn dan € 48.625,- (prijspeil 2023). De inkomensgrens is niet van toepassing als u meer dan tien uur per week zorg nodig heeft. Een uitzondering geldt ook voor 8 huurappartementen in Wageningen Torckdael in de vrije sector. Hiervoor geldt de inkomensgrens niet.

 

Wilt u meer weten over onze diensten?

Bel ons Servicepunt: 0318 752 222