Naar homepage
Naar homepage
Opella neemt maatregelen in verband met het coronavirus. De actuele informatie vindt u hier.
het Baken

Revalideren in het Baken in Bennekom

Herstellen en revalideren in een prettige omgeving. Dat is mogelijk in het Baken in Bennekom. Vanaf één nacht of voor langere tijd. U krijgt professionele begeleiding in een gastvrije ambiance. Alles draait om een aangenaam en voorspoedig herstel.  

Actief en comfortabel revalideren

Comfortabele kamers, een actief revalidatieklimaat, een restaurant/lounge en bar met terras. Dat is wat het Baken u te bieden heeft. Bijvoorbeeld bij een knie- of heupoperatie, hersenberoerte (CVA), COPD, amputatie, botbreuken (trauma) en oncologie. In het restaurant kunt u gebruikmaken van het ontbijt-, lunch- en dinerbuffet. Alle kamers zijn voorzien van verstelbare bedden, televisie en wifi. U krijgt individueel therapie en u oefent en traint in een groep. Dit bevordert uw herstel.

Bekijk onze video over revalideren bij Opella na een CVA.

Nieuwbouw voor het Baken

Opella wil de tijdelijke bouw van het Baken vervangen door nieuwbouw.

Lees meer over nieuwbouw voor het Baken

Adresgegevens

Barones van Lyndenlaan 69
6721 PK Bennekom

Klantbeoordeling

 • Gelegen in een park, dicht bij het bos
 • Mooie, sfeervolle kamers
 • Modernste behandelmethodes (oa Silver Fit)

Comfortabele kamer en 24 uur zorg

Verblijf in het Baken is mogelijk voor geriatrische revalidatie. De kamers zijn comfortabel. U kunt rekenen op:

 • 24 uur per dag zorg
 • Kamers met verstelbare bedden, televisie en wifi
 • Oefenzalen gehele dag open
 • Deskundige begeleiding
 • Sfeervol restaurant
 • Heldere offerte bij opname, geen administratieve zorgen tijdens uw herstel
 • Rondleiding vooraf mogelijk.
Behandelruimte

Behandelteam

De specialist oudergeneeskunde van Opella neemt gedurende uw verblijf de medische zorg over van uw huisarts en is uw hoofdbehandelaar. Zo spoedig mogelijk na uw komst bepaalt de specialist ouderengeneeskunde samen met u en het behandelteam de doelen van uw revalidatie en welke therapie daarvoor nodig is. Het zorg- en revalidatieteam bestaat naast de specialist oudergeneeskunde uit verpleegkundigen en verzorgenden en indien nodig de ergotherapeut, fysiotherapeut,oefentherapeut, logopedist, psycholoog, maatschappelijk werker en/of diëtist.  

"De therapeuten zijn heel opmerkzaam en professioneel. Iedereen is zondermeer betrokken bij mijn welzijn en kan ik altijd terecht als ik ergens mee zit."

Bekijk deze locatie

360º

Revalidatie thuis

Ook thuis kunt u (verder) revalideren als u een indicatie heeft voor revalidatie (DBC). Opella biedt zelf en met betrouwbare partners in de regio aan huis behandeling, nachtzorg, alarmering, thuiszorg en verpleegkundig consult. Samen bekijken we de wensen en mogelijkheden.

Bekijk de folder

Faciliteiten

U kunt gebruikmaken van de volgende faciliteiten:

 • Kamers. Stijlvol en eigentijds zijn de kamers in het Baken. De bedden zijn verstelbaar en u beschikt over een bureau, een zitje voor twee, televisie en wifi. 
 • Restaurant. U kunt gebruikmaken van het buffet voor ontbijt, lunch en diner. Er zijn dagelijks verse broodjes en heerlijke sappen. In overleg houden wij rekening met een eventueel dieet van onze revalidanten. Wilt u er zeker van zijn dat een gast mee kan eten, meldt u dit dan een week van tevoren. Het is altijd mogelijk om spontaan te vragen of er ruimte is om een gast mee te laten eten. Vragen kunt u stellen aan de medewerkers van het restaurant. 
 • Kapper en pedicure. Op afspraak kunt u gebruikmaken van de kapper en de pedicure. In de informatiemap op de kamer treft u de gegevens.
 • Oefenzaal. Hier werkt u onder begeleiding of zelf aan uw trainingsprogramma. Er zijn professionele fitnessapparaten en een loopbrug.
Kosten

Als u bij Opella het Baken verblijft, dan maken wij met u heldere afspraken. In een offerte geven wij u een overzicht van de diensten die wij u kunnen bieden en de kosten hiervan. Vaak worden de kosten (grotendeels) vergoed vanuit de Zorgverzekeringswet. Opella kan u helpen bij het aanvragen van de indicatie.

Welke kosten moet ik zelf betalen?

U krijgt van ons een duidelijke offerte. Hierin staan de zorg en ondersteuning die wij u kunnen bieden en de kosten die eraan verbonden zijn.

Praktisch

Wachttijd

De wachttijd voor verblijf in het Baken is korter dan zes weken.

Kan ik in het Baken verblijven met mijn partner?

Nee, partnerverblijf is in het Baken niet mogelijk.

Bereikbaarheid

Het Baken ligt centraal in Nederland. Gerenommeerde ziekenhuizen in Arnhem, Nijmegen en Ede liggen op nog geen 30 kilometer afstand.

Wilt u meer weten over onze diensten?

Bel ons Servicepunt: 0318 752 222