Naar homepage
Naar homepage
Opella neemt maatregelen in verband met het coronavirus. De actuele informatie vindt u hier.
Nellie Pels

Een dag niet geleerd is een dag niet geleefd!

Je kunt van die tegeltjes kopen waarop bovenstaande tekst geschreven staat. Ik ben eigenlijk nooit iemand geweest die leren erg leuk vond. Ik vond vooral het naar school gaan leuk. Beetje plezier maken met vriendinnen. Maar op dit moment vind ik het erg leuk om nieuwe dingen te doen en zodoende ook te ‘leren’.

Ik ben de afgelopen tijd veel aan het leren geweest. Natuurlijk met alles rondom corona. Daarbij is (bijna) alles nieuw. Maar over corona ga ik niet teveel schrijven dit keer.

Ik ben, samen met medewerkers vanuit de wijkverpleging, hard aan het werk geweest om binnen de wijkverpleging op bepaalde zaken de puntjes op de i te zetten. Vragen daarbij waren: hoe kunnen we makkelijker registreren, waarmee kunnen we de ritplanning makkelijk maken. Erg leuk om veel te leren over de ins en de outs van de wijkverpleging. Om te blijven leren en verbeteren gaan we werken met ‘verbetermotors’. Dat is een aantal mensen die veel van een onderwerp weten en gezamenlijk blijven kijken naar verbetermogelijkheden. Zo kunnen we onze klanten in de thuiszorg goed blijven ondersteunen.

Zelf ben ik nu BHV-er van ons kantoor aan de Galvanistraat. Een hele dag naar school om dit ‘diploma’ te halen om bij ongeluk en calamiteiten te kunnen helpen (BHV is ‘BedrijfsHulpVerlening). Kreeg weer een beetje heimwee naar de middelbare school. Er best tegenop zien om een hele dag te zitten luisteren, maar aan het einde van de dag concluderen dat de dag snel voorbij was gegaan. Nu op naar de vervolgtrainingen.

Nu ik deze blog schrijf,  moet ik zelf ook maar weer eens gaan kijken voor een training voor mijn persoonlijke ontwikkeling, want je bent nooit te oud om te leren. Iemand suggesties? Iets wat u nog eens wilt leren?

Wat vindt u?

Laat hier uw reactie achter op bovenstaande blog.