Naar homepage
Naar homepage
Opella neemt maatregelen in verband met het coronavirus. De actuele informatie vindt u hier.

André Kok volgt Kars Hazelaar op als bestuurder Opella

André Kok (1974) is benoemd tot voorzitter van de Raad van Bestuur van Opella. Hij volgt Kars Hazelaar op, die eind dit jaar met pensioen gaat.

Kok heeft passie voor de zorg, is opgeleid als econometrist en heeft in zijn loopbaan veel ervaring opgedaan in de zorgsector en daarnaast in het sociaal domein. Sinds 2013 is hij bestuurder van Manna in Twente. Kok: “Opella is voor mij een prachtige organisatie om mijn carrière in voort te zetten. Het is een grote organisatie met een belangrijke functie in de regio Gelderse Vallei. Het is een organisatie die goed past bij hoe ik in het leven sta. Bovendien heeft Opella een voorlopersrol in de sector en ik geef daar graag verder invulling aan, zowel voor Opella als ook voor de gehele zorgsector. Ik heb er zin in om bij Opella aan de slag te gaan”.

André Kok
André Kok


De Raad van Toezicht van Opella is blij dat er een goede opvolger voor Kars Hazelaar kon worden benoemd. “André Kok is een ervaren bestuurder, die de positieve ontwikkelingen bij Opella van de afgelopen jaren een goed vervolg zal geven”, aldus Kees Slingerland, voorzitter van de Raad van Toezicht.

André Kok volgt Kars Hazelaar op die na 14 jaar als bestuurder bij Opella met pensioen gaat. Vanaf 1 november treedt Kok bij Opella aan, Hazelaar gaat op 1 januari met pensioen.