Naar homepage
Naar homepage
Opella neemt maatregelen in verband met het coronavirus. De actuele informatie vindt u hier.

Aanpassingen in algemene voorwaarden

Sinds 1 januari 2022 gelden er nieuwe algemene voorwaarden in de verpleging, verzorging en thuiszorg (VVT). Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing voor een groot deel van de klanten van Opella.

De nieuwe voorwaarden bestaan net als de vorige versie uit een algemene module en een aanvullende bijzondere module. De algemene module is van toepassing voor alle klanten die gebruik maken van verpleging, verzorging en thuiszorg van Opella. De bijzondere module is van toepassing voor klanten die gebruik maken van een specifieke soort zorg, bijvoorbeeld zorg met verblijf (verpleeghuiszorg) of geriatrische revalidatiezorg.

Bekijk hier het overzicht met de belangrijkste wijzigingen. U vindt alle algemene voorwaarden op deze pagina op onze website.
De actualisatie van de algemene voorwaarden is tot stand gekomen tussen brancheverenigingen Zorgthuisnl en Actiz in overleg met de Consumentenbond, LOC Waardevolle zorg en Patiëntenfederatie Nederland, in het kader van de Coördinatiegroep Zelfreguleringsoverleg van de Sociaal-Economische Raad (SER).