Naar homepage
Naar homepage
Docent Opella Academie

Opleidingsplaatsen Opella Academie

Past een job in de zorg echt bij jou? Maar wil je niet jarenlang voltijd studeren? Dan hebben wij de oplossing: kom bij ons werken én leren tegelijk. Je volgt de opleiding tot verzorgende IG (Individuele Gezondheidszorg) aan de Opella Academie. Wat je leert, breng je direct in de praktijk.

Enthousiast?

Ben jij: enthousiast, durf je initiatieven te nemen en laat jij je niet snel uit het veld slaan? Wil je aan de slag als Leerling verzorgende-IG?

Ga dan naar onze vacaturepagina - vacature Leerling verzorgende-IG en solliciteer via de button solliciteer!
 
De Opella Academie biedt een opleiding tot verzorgende individuele gezondheidszorg. Een opleiding op maat, met uitgebreid aandacht voor de afwisselende aspecten van het vak waarin de klant centraal staat. We kijken naar jouw vooropleiding en werkervaring om te bepalen welke route je volgt.

  • Ben je jonger dan 25 jaar, dan heb je een vmbo-diploma nodig van de gemengde (GL) of theoretische (TL) leerweg.
  • Heb je helemaal geen werkervaring in de zorg? Dan start je als eerstejaars leerling. Je loopt dan de eerste vier maanden stage waarvoor je een stagevergoeding ontvangt. Je gaat één dag in de week naar school. Na deze stageperiode kom je als leerling werknemer in dienst van Opella. Dan werk je binnen alle gebieden van Opella, van thuiszorg tot verpleeghuis. Zo word je breed opgeleid.
  • Heb je het diploma helpende of een andere zorggerelateerde opleiding, dan volg je een aangepast instroomtraject.

Opella Academie

De opleiding wordt verzorgd in samenwerking met het ROC RijnIJssel uit Arnhem. Heb je de opleiding behaald? Dan ontvang je een landelijk erkend diploma en kun je bij Opella blijven werken. De schooldagen vinden plaats op onze locatie aan de Galvanistraat 7 in Ede. Je krijgt les van docenten van RijnIJssel en van inhoudsdeskundigen van Opella.

Sollicitatieprocedure

De selectieprocedure voor de opleiding vinden plaats:

Start opleiding Selectie / sollicitatie
september februari - juni
januari september - november


In deze periode laten we je weten of/wanneer je wordt uitgenodigd voor een eerste oriënterend gesprek. Gedurende deze periode wordt je sollicitatie zorgvuldig en vertrouwelijk bewaard.