Opella werft medewerkers: met welke overtuiging werk jij in de zorg?

Opella lanceert vandaag een nieuwe wervingscampagne, waarin haar eigen verpleegkundigen en verzorgenden laten zien hoe je in de zorg het verschil kunt maken. Doel is om zorgprofessionals te laten zien wat het betekent om te werken bij Opella.

Ruimte krijgen

In de campagne staat centraal dat je als professional bij Opella de ruimte krijgt om vanuit je eigen deskundigheid samen met de klant te doen wat echt nodig is. Mensen willen hun eigen leven leiden. Wij ondersteunen met vakkennis en vanuit het hart. Dit doen we vanuit het evangelie van Jezus Christus, dat ons inspireert om er te zijn voor ieder mens.

Wij geloven dat je verschil kan maken voor klanten door de manier waarop je werkt. Bijvoorbeeld door oprechte aandacht te hebben voor mensen en door samen te werken met de klant en de mensen om hem of haar heen. Bovendien werken wij al met #meerzorgminderpapier.

Naast het werven van verzorgenden en verpleegkundigen leidt Opella jaarlijks ongeveer vijftig mensen op tot zorgprofessional binnen de eigen Opella Academie.


Meer informatie over werken bij Opella.

Meer informatie over de Opella Academie.