Grand café Opella

Opella Services: het andere gezicht van Opella

Comfort, aantrekkelijke ruimtes en een betrouwbaar netwerk van dienstverleners en vakmensen. Dat biedt Opella Services. Wij zijn het andere gezicht van Opella en wij staan midden in de maatschappij. 
Al onze buren, dus bedrijven, verenigingen, stichtingen en omwonenden, laten wij graag genieten van onze gastvrijheid, onze waardevolle netwerken en van alle gemakken van onze locaties. 

Opella Services brengt leven in de brouwerij met:

  • Aantrekkelijke locaties voor events, trainingen en recepties.
  • Wonen met een plus, toplocaties met al het mogelijke comfort.
  • Service-concepten voor thuis en op het werk.

Restaurants

Opella Services staat ook voor goed eten en drinken. Kom gerust eens proeven in één van onze restaurants. De koffie is heerlijk. De lunches en diners zijn meer dan goed. En dat tegen zeer vriendelijke prijzen, graag tot ziens!

Sfeervolle vergaderfaciliteiten

Van romantische serre en mooie beursvloer tot Grand Café en groot buitenterrein. Opella Services heeft vier prachtige locaties beschikbaar voor uw event, vergadering, training of receptie.

  • Baron van Wassenaerpark met Beringhemzaal in Bennekom
  • Torckdael in Wageningen
  • Nudehof in Wageningen
  • Honskamp in Lunteren
catering van Opella Services

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Huurt u bij Opella een locatie voor uw event dan ziet u uw investering driedubbel terug.

  1. Uw training, receptie of meeting verzorgen wij tot in de puntjes. Uw gasten zullen tevreden zijn en genieten van de goede faciliteiten.
  2. Opella investeert de huuropbrengst in nieuwe zorginitiatieven. U weet zeker dat uw geld maatschappelijk verantwoord besteed wordt.
  3. Tijdens een jaarlijks Opella-zorgevent beslist u als klant mee over de bestemming van de huuropbrengst. U bent niet alleen onze gast op een bijzonder event, u ontmoet andere invloedrijke partijen in de regio. En u beslist mee!

Wilt u meer weten over onze diensten?

Bel ons Servicepunt: 0318 752 222