Naar homepage
Naar homepage
Opella neemt maatregelen in verband met het coronavirus. De actuele informatie vindt u hier.
Medewerker met Opella-auto

Procedure bij sollicitatie

Heb je een vacature gevonden die je aanspreekt? Reageer dan direct via de button 'Solliciteer' onderaan de vacature! 

Open sollicitatie

Is er geen passende vacature, maar ben je wel benieuwd naar de mogelijkheden voor je? Stuur dan hier een open sollicitatie. Of bel met onze recruiter Feline Kessel, 06 30242002 voor meer informatie over het werken bij Opella.

Als je hebt gesolliciteerd krijg je automatisch een ontvangstbevestiging. Je sollicitatie wordt opgepakt door het team bij werving en selectie en intern doorgestuurd naar het betreffende team of leidinggevende.

Sollicitatiegesprek

Wij laten je zo snel mogelijk weten of we je kunnen uitnodigen voor een sollicitatiegesprek. Dit gebeurt uiterlijk 5 werkdagen na de sluitingsdatum van de vacature. Tijdens dit gesprek focussen we op wie je bent en hoe je kunt bijdragen aan het welbevinden van onze klanten.

Tweede gesprek

Als jij de nieuwe collega blijkt te zijn die wij zoeken, volgt een tweede gesprek. Dan nemen we de arbeidsvoorwaarden met je door. Hierna wordt de Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) voor je aangevraagd. Wettelijk ben je verplicht om deze VOG voor de start van je arbeidsovereenkomst bij ons in te leveren.
Afspraken leggen we vast in een arbeidsovereenkomst. Je krijgt die overeenkomst per mail toegestuurd. Hierbij zit een uitnodiging om de overeenkomst te komen tekenen op ons kantoor aan de Galvanistraat 7 in Ede.