Naar homepage
Naar homepage
Opella neemt maatregelen in verband met het coronavirus. De actuele informatie vindt u hier.

Opellamagazine: speciaal voor u gemaakt

Het Opellamagazine is speciaal voor u gemaakt. Vol interviews, reportages en nieuws over onze zorg voor u. Boeiend, inspirerend en goed om te weten.  

Ook digitaal

Heeft u het laatste Opellamagazine al ontvangen? U kunt de digitale versie downloaden. Geeft u de voorkeur aan een papieren versie? Mail dan uw adresgegevens naar communicatie@opella.nl. We sturen u per omgaande een magazine toe.

In de voorjaarseditie 2021 onder andere:

  • Drie klanten en een medewerker blikken in een drieluik terug op afgelopen jaar. Tini, de eerste gevaccineerde verpleeghuisbewoner van Nederland, vertelt hoe het nu met haar gaat. Verder de ervaringen van een klant die zelfstandig woont en de meewerkend voorvrouw die bij hem werkt. En een bewoner van De Nudehof blikt terug op de uitbraak van het coronavirus waar de bewoners begin dit jaar mee te maken kregen. "Ik kijk ernaar uit dat de kleine dingen, die het leven mooi maken, weer mogelijk zijn."
  • Verpleegkundige in opleiding Arnout Dijk vertelt waarom hij vanuit een ander beroep nu kiest voor werken en leren in de zorg.
  • Wijkverpleegkundige Marieke Roozendaal laat met een van haar klanten zien hoe langer thuis blijven wonen mogelijk is met domeinoverstijgende zorg en ondersteuning. Bestuurssecretaris Tessa van der Valk legt uit waarom Opella kiest voor deze manier van werken.
  • Meer informatie over geestelijke verzorging thuis met Levensvragen in de Vallei.
  • De dag van casemanager Inge Wolters.
  • Ergotherapeut Annelien Grotenhuis geeft tips om mobiel te blijven.
  • De mogelijkheden van Opella in de nieuwbouw Elias op het Baron van Wassenaerpark in Bennekom.
  • Radio Walraven, dé bijzondere hobby van een bewoner.


Vorige edities

Vorige edities van het Opellamagazine gemist? Deze kunt u hier teruglezen:

Najaar 2020

Voorjaar 2020

Najaar 2019

Voorjaar 2019

Najaar 2018

Voorjaar 2018