Naar homepage
Naar homepage
Opella neemt maatregelen in verband met het coronavirus. De actuele informatie vindt u hier.
Vrijwilliger Hospice Bennekom

Hospice zoekt vrijwilligers in Bennekom en Lunteren

Wilt u mensen ondersteunen in de laatste fase van hun leven in het hospice? 
Wilt u graag iets doen voor een ander en bent u iemand die zich goed kan inleven?

Dan zoeken wij u!

Wij hebben diverse mogelijkheden voor u, in Hospice Bennekom of in hospice de Morgenster in Lunteren. U kunt aan de slag als zorgvrijwilliger in het hospice of (alleen in Bennekom) als kookvrijwilliger. Uw taken bestaan onder andere uit: ondersteunen bij de zorg, gastvrouw/gastheer, een luisterend oor bieden, familie begeleiden, wandelen en een praatje maken. Maar ook handverzorging, samen lezen (eventueel in de Bijbel), het voorbereiden en koken van maaltijden in overleg met de gasten.

Hospice Bennekom biedt plaats aan zes gasten. In Lunteren zijn in de Honskamp twee appartementen beschikbaar waar mensen in hun laatste levensfase terecht kunnen voor professionele palliatieve zorg, ofwel hospicezorg. De huiselijke sfeer in een hospice maakt het een warme en veilige plek waar mensen met zorg en aandacht worden omringd. Een plek waar zij zich thuis voelen. Vrijwilligers spelen hierbij een belangrijke rol. U werkt daarbij nauw samen met de medewerkers van Opella, die de gasten de professionele palliatieve zorg bieden.

Heeft u belangstelling om vrijwilliger te worden in het hospice in Bennekom of Lunteren? Neemt u contact op met onze vrijwilligersadviseurs 

E: vrijwilligers@opella.nl 
T: 06-45042309/06-47157200


U heeft recht op reiskostenvergoeding
U bent verzekerd
U ontvangt tijdens de maand van de Opellamedewerker een presentje
U ontvangt rond de kerst de eindejaarsattentie
Als u vrijwilliger wordt binnen het hospice krijgt u een scholing aangeboden.