Naar homepage
Naar homepage
Opella neemt maatregelen in verband met het coronavirus. De actuele informatie vindt u hier.
de Valkenburcht

Revalideren in de Valkenburcht in Oosterbeek

Aangenaam herstellen en revalideren in een mooie, bosrijke omgeving. Dat is mogelijk in de Valkenburcht in Oosterbeek. U krijgt professionele begeleiding in een gastvrije ambiance. Wij doen er alles aan om uw herstel aangenaam en voorspoedig te laten verlopen. Bijvoorbeeld bij een knie- of heupoperatie, hersenberoerte (CVA), COPD, amputatie, botbreuken (trauma) en oncologie.

Comfortabele kamers

De Valkenburcht biedt u comfortabele kamers, een actief revalidatieklimaat en een restaurant/lounge. U kunt gebruikmaken van het ontbijt-, lunch- en dinerbuffet. Alle kamers zijn voorzien van televisie en wifi. In het gebouw is ook een internetcafé. Een sfeervolle parktuin omringt de Valkenburcht.

U krijgt individueel therapie en u oefent en traint in een groep. Dit bevordert uw herstel.

Adresgegevens

Valkenburglaan 35
6861 AJ Oosterbeek

Klantbeoordeling

 • Gelegen in prachtige omgeving, middenin het bos
 • Gastvrije ambiance
 • Modernste behandelmethodes (oa Silver Fit)

Comfortabele kamer en 24 uurszorg

Verblijf in de Valkenburcht is mogelijk voor geriatrische revalidatie en herstelzorg (ELV hoog complex). Er zijn 34 comfortabele kamers.

 • 24 uur per dag zorg
 • Eenpersoonskamers met verstelbare bedden, televisie en wifi
 • Oefenzalen gehele dag open
 • Deskundige begeleiding
 • Sfeervol restaurant
 • Heldere offerte bij opname, geen administratieve zorgen tijdens uw herstel
 • Rondleiding vooraf mogelijk
 • In bijzondere omstandigheden is partnerverblijf mogelijk.
klant revalidatie

Behandelteam

De specialist oudergeneeskunde van Opella neemt gedurende uw verblijf de medische zorg over van uw huisarts en is uw hoofdbehandelaar. Zo spoedig mogelijk na uw komst bepaalt de specialist ouderengeneeskunde samen met u en het behandelteam de doelen van uw revalidatie en welke therapie daarvoor nodig is. Het zorg- en revalidatieteam bestaat naast de specialist oudergeneeskunde uit verpleegkundigen en verzorgenden en indien nodig de ergotherapeut, fysiotherapeut,oefentherapeut, logopedist, psycholoog, maatschappelijk werker en/of diëtist. 

"Het revalidatieproces heb ik als heel bijzonder ervaren. De professionaliteit, de betrokkenheid, de goede afstemming in het team. Dat gaf mij een veilig gevoel."

Bekijk deze locatie

360º

Revalidatie thuis

Ook thuis kunt u (verder) revalideren als u een indicatie heeft voor revalidatie (DBC). Opella biedt zelf en met betrouwbare partners in de regio aan huis behandeling, nachtzorg, alarmering, thuiszorg en verpleegkundig consult. Samen bekijken we de wensen en mogelijkheden. 

Bekijk de folder

Faciliteiten

U kunt gebruikmaken van de volgende faciliteiten:

 • Kamers. Stijlvol en eigentijds zijn de kamers in de Valkenburcht. De bedden zijn verstelbaar en u beschikt over een bureau, een zitje voor twee, televisie en wifi. Met de kamer naast u deelt u een keuken met koelkast en een aangepaste badkamer.
 • Restaurant. U kunt gebruik maken van het buffet voor ontbijt, lunch en diner. Er zijn dagelijks verse broodjes en heerlijke sappen. In overleg houden wij rekening met een eventueel dieet van onze revalidanten. Wilt u er zeker van zijn dat een gast mee kan eten, meldt u dit dan een week van tevoren. Het is altijd mogelijk om spontaan te vragen of er ruimte is om een gast mee te laten eten. Vragen kunt u stellen aan de medewerkers van het restaurant.
 • Kapper, pedicure en schoonheidssalon. Op afspraak kunt u gebruik maken van de kapper en de pedicure. In de informatiemap op de kamer treft u de gegevens.
 • Oefenzaal. Hier werkt u onder begeleiding of zelf aan uw trainingsprogramma. Er zijn professionele fitnessapparaten en een loopbrug.
 • Winkel en wasservice. Drogisterijartikelen zijn verkrijgbaar in de winkel. De was wordt op dinsdag en vrijdag opgehaald.
Kosten

Als u bij Opella de Valkenburcht verblijft, dan maken wij met u heldere afspraken. In een offerte geven wij u een overzicht van de diensten die wij u kunnen bieden en de kosten hiervan. Vaak worden de kosten (grotendeels) vergoed vanuit de Zorgverzekeringswet. Opella kan u helpen bij het aanvragen van de indicatie.

Welke kosten moet ik zelf betalen?

U krijgt van ons een duidelijke offerte van de zorg en ondersteuning die wij u kunnen bieden. Hierin staan de kosten die aan deze zorg verbonden zijn. Uw verblijf kan worden vergoed door de zorgverzekeraar. U heeft dan een indicatie nodig voor revalidatie of tijdelijk verblijf. Dan betaalt u alleen het wettelijk eigen risico aan uw zorgverzekeraar.

 

Praktisch

Kan ik in de Valkenburcht verblijven met mijn partner?

Partnerverblijf is in bijzondere omstandigheden mogelijk. De kosten bedragen 75 euro per etmaal. Overlegt u hierover met de klantadviseur van ons Servicepunt.  

Bereikbaarheid

De Valkenburcht ligt centraal in Nederland. Gerenommeerde ziekenhuizen in Arnhem, Nijmegen en Ede liggen op nog geen 30 kilometer afstand.

Wilt u meer weten over onze diensten?

Bel ons Servicepunt: 0318 752 222