Naar homepage
Naar homepage
modelwoning Nudehof

21 september 2019: Openhuis zorgwoning De Nudehof

Op dit moment ondergaat De Nudehof aan de Thorbeckestraat in Wageningen een ware metamorfose. Na de renovatie zijn er 65 huurappartementen beschikbaar. De appartementen zijn gericht op senioren met een zorgvraag. Om alvast iets van het eindresultaat te kunnen proeven wordt er op 21 september een openhuis georganiseerd in een volledig ingerichte modelwoning. 

Tijdens het openhuis kunt u alvast de sfeer proeven van comfortabel wonen in De Nudehof. Een verhuurspecialist en een klantadviseur van Opella staan u graag te woord over alle ins en outs met betrekking tot het huren van een appartement in De Nudehof. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen!

Openhuis Modelwoning

Locatie: Thorbeckestraat 1 in Wageningen
Datum: zaterdag 21 september 2019
Tijd: van 10:00 tot 15.30 uur

ruim 90% van de appartementen is inmiddels al verhuurd. Dus heeft u interesse in wonen in De Nudehof, neem dan snel contact op met onze klantadviseur via info@wonenindenudehof.nl voor een vrijblijvend gesprek.


Prettig en betaalbaar wonen

Met het centrum van Wageningen en diverse faciliteiten op een steenworp afstand bevindt de Nudehof zich op een prettige locatie. Niet alleen de locatie biedt voordelen voor de bewoners. Alle appartementen zijn straks volledig gerenoveerd en van alle gemakken voorzien. De appartementen zijn zowel geschikt voor alleenstaanden als voor echtparen. U huurt een eigen appartement van Estea en krijgt zorg en diensten van Opella. Uitgangspunt is dat wonen in De Nudehof voor senioren met een zorgvraag betaalbaar is en blijft. De huurprijs van de meeste appartementen valt dan ook binnen de huursubsidiegrens. De appartementen hebben een huurprijs vanaf € 590,- per maand.

Renovatie De Nudehof

De Nudehof is eind 2017 door Opella verkocht aan zorgvastgoedbelegger Estea. Een grondige renovatie en modernisering is momenteel nog in volle gang. Het vergroten van de individuele appartementen is daarbij een uitgangspunt. De eerste fase van de renovatie werd in maart dit jaar afgerond, toen de huidige bewoners van de Nudehof hun nieuwe appartement betrokken. Het resterende deel van het complex wordt rond oktober opgeleverd. Opella blijft zorg en diensten bieden in de Nudehof.

Meer informatie over wonen in De Nudehof is te lezen op www.wonenindenudehof.nl