Servicepunt 0318 752222

Bel Me Terug

Bezoek- en opvangservice

U kunt gratis een beroep doen op onze Bezoek- en opvangservice wanneer u tijd voor uzelf nodig hebt. Onze vrijwilliger neemt dan tijdelijk uw taak over.

Intensieve taak voor u

Soms heeft een familielid of vriend uw hulp nodig. Bijvoorbeeld door een lichamelijke beperking of dementie. Natuurlijk geeft u deze hulp graag, maar het is wel een intensieve taak. Het is dus belangrijk dat u af en toe wat tijd neemt voor uzelf.

 

Jacob, echtgenoot van Karen

“Door haar zenuwstofwisselingsziekte is Karen hartstikke afhankelijk van zorg. Vrijwilligers Jannie en Annelies betekenen drie dingen voor ons. Ze geven Karen wat inspiratie van buitenaf. Bijvoorbeeld door met haar te gaan wandelen en een restaurantje te bezoeken of een ijsje te eten. Voor mij zijn ze een klankbord, met wie ik van gedachten kan wisselen. En dankzij hen heb ik de mogelijkheid om te blijven werken."

 
 
 
 
 

Gezelschap

Aan de vrijwilligers van de Bezoek- en opvangservice kunt u de (mantel)zorg even uit handen geven. Ook mensen die alleen wonen en tijdelijk ondersteuning nodig hebben, kunnen gebruikmaken van deze service. Onze vrijwilligers zorgen vooral voor gezelschap. U kunt ons eenmalig óf regelmatig inschakelen.
 

Meer weten?

U kunt het Opella servicepunt bellen of mailen via 0318 752222 of servicepunt@opella.nl.

Of lees de folder Bezoek- en opvangservice

Terug naar vorige pagina