Servicepunt 0318 752222

Bel Me Terug

Thuiszorg

Opella biedt thuiszorg in de gemeenten Ede, Renkum, Renswoude, Rhenen, Veenendaal en Wageningen. Van ondersteuning bij de persoonlijke verzorging tot intensieve verpleegkundige zorg. Aan huis is heel veel mogelijk, ook zorg in de laatste levensfase. 24 uur per dag en 7 dagen per week. Of denkt u eens aan begeleiding of behandeling.

Direct geholpen

Wij hebben geen wachtlijst voor thuiszorg. U belt naar ons Servicepunt en indien nodig starten wij de zorg bij u thuis binnen twee uur. Onze wijkverpleegkundige indiceert de zorg die u nodig heeft en stemt waar nodig af met uw huisarts of specialist. Wij werken met kleine, deskundige teams in uw eigen wijk. U krijgt dus te maken met vertrouwde gezichten.

Wilt u een beeld krijgen van de kwaliteit van onze thuiszorg? Kijk dan op ZorgkaartNederland.nl of de kwaliteitsvragen die zijn gepubliceerd door de Inspectie voor de Gezondheidszorg.

Bij u in de wijk

Woont u in Veenendaal? Maak kennis met uw thuiszorgteam.

Services

Ook services, zoals personenalarmering, hulp bij het huishouden en maaltijden regelt u via Opella.
Zoekt u betrouwbare dienstverleners voor andere diensten? Opella heeft ze voor u overzichtelijk bij elkaar gebracht op de website www.kleinedienst.nl.